Baron-Theater-logo-web

Programma

Hierbij nodigen wij u uit voor de ondernemersavond in het BaronTheater Opende op dinsdag 3 maart 2020. Deze avond is voor ondernemers en ZZP-ers uit de gemeenten Achtkarspelen en Westerkwartier. Wij verwachten opnieuw een boeiende avond te bieden waarin ruimte is om te netwerken met elkaar.

19.30 uur - Inloop met koffie

20.00 uur - Opening
Burgemeester Ard van der Tuuk van de gemeente Westerkwartier verzorgt de opening van deze avond.

20.15 uur - Albert-Jan Postma - Formatec
Formatec bestaat uit: opleiding en training (8 bedrijven onder Freia-groep), vastgoed en hotels (Best Western) te Groningen én participaties (dit laatste via El Ninjo en Atlasson). Er volgt een uitnodiging aan de zaal om zelf een thema te kiezen als de introductie prangende vragen oproept. Het thema dat Albert-Jan Postma kiest, is hoe je om moet gaan met vraagstukken om je bedrijf aan te passen aan de thema’s die de komende 10 jaren gaan spelen. Dit zal hij doen door het boek van Harari “Homo Deus” als leidraad te gebruiken en uit te leggen hoe hij probeert dit concreet te maken voor de bedrijven en ze zo gereed te maken voor de toekomst. Daarbij zal hij niet schuwen om de vele mislukkingen die hij heeft bedacht, voortgebracht en zijn mislukt te etaleren.

21.00 uur - Henk Everts - Sterc, Heibel & Vlinc
Sterc Online Agency uit Surhuisterveen bestaat dit jaar 15 jaar. Mede-eigenaar Henk Everts neemt ons mee in een avontuur wat begon in Opende en inmiddels onder meer naar Kazachstan heeft geleid. Binnen dezelfde groep behoort sinds 2013 ook Heibel (Surhuisterveen) en in oktober 2019 is daar nog een derde telg bijgekomen; marketingbureau Vlinc (Wijchen). Een rode draad binnen het verhaal is 'MODX', een ontwikkelplatform waar wereldwijd duizenden ontwikkelaars gebruik van maken. Internationaal gezien heeft Sterc daarbij een toonaangevende rol. Henk vertelt ons over managen, ondernemen en over het belang van focussen.

21.45 uur - Afsluiting
Gelegenheid tot netwerken.


De ondernemersavond is gratis toegankelijk voor ondernemers en hun introducés. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina. Voor eventuele introducés graag het formulier nogmaals invullen en verzenden.


In het kort...

Wat: Ondernemersavond BaronTheater
Wanneer: Dinsdag 3 maart 2020
Tijd: 19:30 - 22:30 uur
Kosten: gratis entree!
Waar: BaronTheater
Verbindingsweg 9
9865TE Opende (Gr.)
www.barontheater.nl


Wij zien er naar uit u te ontmoeten!

Namens het BaronTheater,
Greet Nieuwland